Programok

SZENTENDRE ÉS KÖRNYÉKE

Szentendre a Dunakanyar kapujában, a Visegrádi-hegység és a Szentendrei-Duna találkozásánál, a Szentendrei-szigettel szemben, gyönyörű természeti környezetben található. Elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatókat.

vadregényes, és romantikus.

Aki szeret mediterrán zegzugos utcák között bóklászni, annak jó hely Szentedre, legfőképpen kis utcácskái. A tengerparti városokra emlékeztető hangulat nem véletlen: a nagyszámú szerb és dalmát bevándorlás nyomait ma is őrzi a város. Igaz, nem a tenger, hanem a Duna mentén telepedtek le, a macskaköves utcácskák, a szűk sikátorok mégis idézik a déli kisvárosok hangulatát.

Szentendre belvárosától elsétálni egészen a Vashídig a madárcsicsergős Bükkös patak partján, igazán vadregényes, és romantikus.

Szentendre a művészek városa

Programok

Szentendre a művészek városa, télen-nyáron Magyarország egyik legromantikusabb városa sikátoraival, kilátóival, templomaival, múzeumaival és a Duna által nyújtott panorámával várja vendégeit. Festői szépsége miatt sokan keresik fel a várost. 2013-ban épült mobilgátnak köszönhetően egészen közelről élvezhetjük a Duna szépségét.

SKANZEN

Programok

Skanzen, Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Magyarország legnagyobb szabadtéri gyűjteménye melyben 2009-ben Európa leghosszabb múzeumi vasútvonala épült meg. Évente több ezer látogató keresi fel a Hotel Róz-tól 5 km-re található helyszint.

A PILIS

Programok

A Pilis vagy – Pilis hegység röghegység a Duna jobb partján, Budapest és Esztergom között. A Dunántúli-középhegység legkeletibb tagja. Nem magas, de természeti szépségei miatt sokan felkeresik. Fő csúcsa a Pilis. Természetjárók paradicsoma, barlangokban és forrásokban gazdag látnivalót tár fel.

A DUNAKANYAR

Programok

Dunakanyar a Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza. Ezen a részen a folyó a Börzsöny és a Visegrádi-hegység között folyik, valamint folyásiránya nyugat-keletiről észak-délire változik. Magyarország egyik legfontosabb turisztikai körzete. Sportolási lehetőséget kínál az ide érkező látogatóinak, nem véletlenül számít az egyik legnépszerűbb kerékpár túra útvonalnak. Az útvonal csaknem teljes egészén a Duna mellett halad.

MEDVEOTTHON

Programok

Medveotthon, kis vendégeinkre gondolva tőlünk 30 km-re található a Veresegyházi macifarm ahol maci etetés, póni lovaglás, ugráló vár, arcfestés várja az idelátogatókat.

BUDAPEST

BUDAPEST SZÁLLODÁNKTÓL AZ 5 PERCRE TALÁLHATÓ GYORSVASÚTTAL 30 PERC ALATT ÉRHETŐ EL. AUTÓVAL BUDAPEST 7 KM-RE , KÖZPONTJA 20 KM-RE TALÁLHATÓ.

[:]

Kedves Vendégek!

A HOTEL ROZ
2022. NOVEMBER 20. -TÓL - 2023. ÁPRILIS 20. -IG
ZÁRVA TART.

Megértésüket köszönjük, és 2023 Április végétől Várjuk Kedves Vendégeinket!

Dear guests!

THE HOTEL ROSE
FROM 20 NOVEMBER 2022 TO 20 APRIL 2023 CLOSED.

We thank you for your understanding,
and we look forward to welcoming you from the end of April 2023!

Liebe Gäste!

DAS HOTEL ROSE
VOM 20. NOVEMBER 2022 BIS 20. APRIL 2023 ABGESCHLOSSEN.

Wir danken für Ihr Verständnis und freuen uns,
Sie ab Ende April 2023 bei uns begrüßen zu dürfen!