Programok

SZENTENDRE ÉS KÖRNYÉKE

Szentendre a Dunakanyar kapujában, a Visegrádi-hegység és a Szentendrei-Duna találkozásánál, a Szentendrei-szigettel szemben, gyönyörű természeti környezetben található. Elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatókat.

vadregényes, és romantikus.

Aki szeret mediterrán zegzugos utcák között bóklászni, annak jó hely Szentedre, legfőképpen kis utcácskái. A tengerparti városokra emlékeztető hangulat nem véletlen: a nagyszámú szerb és dalmát bevándorlás nyomait ma is őrzi a város. Igaz, nem a tenger, hanem a Duna mentén telepedtek le, a macskaköves utcácskák, a szűk sikátorok mégis idézik a déli kisvárosok hangulatát.

Szentendre belvárosától elsétálni egészen a Vashídig a madárcsicsergős Bükkös patak partján, igazán vadregényes, és romantikus.

Szentendre a művészek városa

Programok

Szentendre a művészek városa, télen-nyáron Magyarország egyik legromantikusabb városa sikátoraival, kilátóival, templomaival, múzeumaival és a Duna által nyújtott panorámával várja vendégeit. Festői szépsége miatt sokan keresik fel a várost. 2013-ban épült mobilgátnak köszönhetően egészen közelről élvezhetjük a Duna szépségét.

SKANZEN

Programok

Skanzen, Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Magyarország legnagyobb szabadtéri gyűjteménye melyben 2009-ben Európa leghosszabb múzeumi vasútvonala épült meg. Évente több ezer látogató keresi fel a Hotel Róz-tól 5 km-re található helyszint.

A PILIS

Programok

A Pilis vagy – Pilis hegység röghegység a Duna jobb partján, Budapest és Esztergom között. A Dunántúli-középhegység legkeletibb tagja. Nem magas, de természeti szépségei miatt sokan felkeresik. Fő csúcsa a Pilis. Természetjárók paradicsoma, barlangokban és forrásokban gazdag látnivalót tár fel.

A DUNAKANYAR

Programok

Dunakanyar a Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza. Ezen a részen a folyó a Börzsöny és a Visegrádi-hegység között folyik, valamint folyásiránya nyugat-keletiről észak-délire változik. Magyarország egyik legfontosabb turisztikai körzete. Sportolási lehetőséget kínál az ide érkező látogatóinak, nem véletlenül számít az egyik legnépszerűbb kerékpár túra útvonalnak. Az útvonal csaknem teljes egészén a Duna mellett halad.

MEDVEOTTHON

Programok

Medveotthon, kis vendégeinkre gondolva tőlünk 30 km-re található a Veresegyházi macifarm ahol maci etetés, póni lovaglás, ugráló vár, arcfestés várja az idelátogatókat.

BUDAPEST

BUDAPEST SZÁLLODÁNKTÓL AZ 5 PERCRE TALÁLHATÓ GYORSVASÚTTAL 30 PERC ALATT ÉRHETŐ EL. AUTÓVAL BUDAPEST 7 KM-RE , KÖZPONTJA 20 KM-RE TALÁLHATÓ.

[:]